Om oss

En trafikskola med kundfokus

Att ta körkort är en milstolpe i livet. Vi vill att så många som möjligt ska få den möjligheten och få en chans att köra exakt det fordon de drömmer om. Vi kan hjälpa dig att ta körkort för personbilar - både manuella, för elbil och för automatväxlade - och vi kan även hjälpa dig att ta körkort för lastbil, mc och för moped.

Vi skräddarsyr våra utbildningar och anpassar dessa efter dina behov. Har du problem att läsa och lider av dyslexi så kan vi erbjuda speciell undervisning för just dig. Vi har även riskettan samt handledarutbildningar inom våra tjänster.

En intensivkurs är perfekt för den som saknar tid att ta körkortet genom privat uppkörning varvat med körlektioner och studier av teori i hemmet. Vi kan anpassa oss efter varje elev och skräddarsy intensivkurser som passar för alla.

Primärt så fokuserar vi emellertid på intensivkurser. Ibland så kommer livet emellan och står i vägen för ett körkort. Man har färre luckor och mindre tid att spela med. Alla är inte mogna att ta körkort direkt på 18-årsdagen. Då är en intensivkurs den ultimata lösningen. Vi anpassar utbildningen efter varje elevs behov, körvana och efter hur lång tid man har att arbeta med. Det finns olika nivåer av intensitet och man kan hinna med väldigt, väldigt mycket även om det handlar om ett komprimerat schema!

Lugnet i Dalarna skapar en trygg atmosfär att läsa på om trafikregler i och trafikläget gör att man kan känna en större trygghet bakom ratten. Det ger en perfekt miljö för dig som nybörjare att känna dig bekväm med att köra en bil. Våra välutbildade, erfarna och pedagogiska trafiklärare tar sig tid för varje elev och anpassar sig efter de olika förutsättningar och personligheter som finns.

Vi har samma mål: att du ska lämna vår trafikskola med ett körkort och vara en säker, trygg och skicklig bilist i framtiden. 

Intensivkurs i Dalarna – ett smart val!